Hamis húsleves májgombóccal
8 fő részére
Nehézség:
közepes
Kapcsolódó gyűjtemények
hozzávalók
- 1 kg marha ritkacsont
- 20 dkg sárgarépa
- 20 dkg zeller
- 20 dkg petrezselyemgyökér
- 2 fej vöröshagyma
- fűszerek
betéthez
- 20 dkg máj
- 2 db tojás
- 3 dkg zsír
- 10-12 dkg zsemlemorzsa
- apróra vágott petrezselyemzöld
Elkészítés
Elkészítjük a húslevest a csonttal. Beleteszünk a betétet. Betét készítése: A borjúmájat, a tojásokat, a zsírt, sót, borsot, vágott petrezselymet, összekeverjük, annyi zsemlemorzsát szórunk bele, hogy kis kanállal apró galuskákat szaggathassunk a levesbe.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.